Sähköpostiosoitteeni on liuhtarinportti at gmail.com

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

perjantai 20. elokuuta 2021

Loikka

Vähän uskomaton olo, kun istutaan Itäkeskuksessa syömässä maukasta thaimaalaista kanawokkia, joka saa nenän vuotamaan, vaikka onkin miedointa mausteiltaan. Ihmiset, joita näyttää olevan vähemmän kuin yleensä,  kulkevat maski kasvoillaan ja  kauppakeskuksessa onkin maskipakko niinkuin oli junassakin. Tartunnan voi saada näinä päivinä naapurin papalta tai perhelounaalta niinkuin  isommista joukoistakin, kuten olen joutunut toteamaan. Tartuntaketjut ovat yllättäviäkin. Kaikkia oireitaan joutuu nykyään epäilemään koronaksi. Kävin kolmannen kerran testissä pari viikkoa sitten. Vähitellen tuli olo, että tulkoon se tauti jos on tullakseen, kyllä minä nyt matkustan, kun on vuosi kulunut edellisestä Helsingin reissusta. Pojan perhe on liikkunut joko ajan ihmisten joukossa saamatta tartuntaa, moni tarkkaan kaikkea välttänyt on saanutkin tartunnan tai ainakin altistuksen.

Eskarilainen sai tuliaisiksi toivomiaan pikku leijonan talvivaatteita ja varustuksia. Tänään menen hakemaan hänet uudesta päiväkodista nostosillan takaa, kaipa löydän! 



2 kommenttia:

  1. Mukava lukea postauksiasi. Nuo neulomukset ihan piristää. Jutuissa on siis asioita joita voi pohtia. Toivon että koronan kanssa olo alkaisi sallia jo enemmän. Ja esillä on ollut että tartunnan voi saada tai sitten ei. Sen tiedon kanssa eletään. Terv P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia,P! Toivon minäkin enemmän, nyt tuntuu ettei korona salli minun tavata täällä asuvia ystäviä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan.

      Poista

Kevään ihme