Sähköpostiosoitteeni on liuhtarinportti at gmail.com

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

torstai 9. joulukuuta 2021

Rokotettu

Eilen sain kolmannen koronarokotteen. Hiukan käsivarressa tuntuu. Täällä on sellainen systeemi, että minun ikäluokalleni laitetaan tekstiviesti, kun varaussivu avautuu. Avautumisaika on nyt laskettu 5,5 kuukauteen edellisestä rokotuksesta.
Nyt oli raviradan katsomon rokotuspisteessä vilkasta.  Rokotetta hakemaan voi tulla nyt myös ilman varattua aikaa

Minulla oli odotusaikaa ja ehdin nähdä useita nuoria, poikia ja tyttöjä kysymässä rokotusta ja jonkun ikäihmisenkin. He saivatkin sen kohta. Tuli mieleeni, että ajan varaaminen voi olla monelle kynnyskysymys. Kaikki, varsinkaan nuoret, eivät seuraa uutisia eivätkä tiedotteita, vain omia kanaviaan. Monivaiheinen, tunnistamista vaativa varaussysteemi voi olla  tottumattomalle hankala. Puhelimeen ei usein vastata eikä moni ole tottunut soittamaan puheluja tänä viestittelyn aikakautena. Tyytyväisen näköisinä he kävelivät ulos. Koronapassi olisi pitänyt ottaa käyttöön jo aiemmin.
Muutkin ovat Facebookin mukaan saaneet  samantapaisia THL-soittoja kuin minä. Niissä "THL" on tarjonnut sähköistä koronapassia, jota varten on tietysti kysytty henkilötunnusta. Toivottavasti kukaan ei ole antanut. Minulla on nyt kolmen rokotteen passi. Mahdanko sitä missään tarvita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ihme