Sähköpostiosoitteeni on liuhtarinportti at gmail.com

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Majakkasaarella

Tulipa uskomaton päivä, sellainen jonka aikana ajattelee,  että pysähdy, nyt juuri on tämä hetki, pian ohi mennyt.
Pojan 50-vuotisretki perhepiirini kanssa Kylmäpihlajan majakkasaarelle on meneillään, lapsi nukkuu kanssani samassa huoneessa  majakan neljännessä kerroksessa. Tuli loistava sää ja meri on tyyni. Kalliot,  hieno illallinen, sauna, lekottelu porukalla isossa paljussa rannalla, merilintujen liito ja pesueet silmien edessä. Kohta  katselen  auringon laskua mereen. Leppoisa, läheinen päivä. 
Kylmäpihlaja on Rauman edustalla. Vesibussimatka kestää vajaan tunnin.
Eilisiltana katseltiin vanhaa Raumaa. Siellä on kuin olisi  Visbyssä. Muutenkin tämän retken kokemus on kuin olisi jossain kauempana. Länsi- Suomessa on paljon kaunista nähtävää. Monivaiheinen matkani jatkuu paluulla sisareni kauniiseen kotiin.
Yksi havainto ällistyttää vieläkin. Vesibussiin tulijoista kukaan ei pitänyt maskia. Minäkin sitten panin maskini takaisin laukkuun. Lähes kaikki istuimme ulkokannella. Oli outoa olla vieraiden joukossa maskitta.

2 kommenttia:

  1. Meri-ilman raikkaus ilman hiostavaa suojainta, se täytyy saada kokea!
    Olen haaveillut viedä Toisen tänä kesänä länsirannikon ihaniin pikku kaupunkeihin, joissa itse olen viimeksi 2005 käynyt. Majakkasaarella voisi siis yöpyäkin. Sinulla on ollut ihana reissu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauma ja Kylmäpihlaja ainakin ovat hienoja paikkoja. Yhden yön yövyyimme Vanhan Rauman alueella Airbnb asunnossa. Kylmäpihlajassa on 12 kahden hengen huonetta ja ravintola. Poroholman leirintäalueelta lähtee vesibussi. Meitä suosi hellesää, Myrskyllä kokemus olisi erilainen. Uusikaupunki on minulla näkemättä.

      Poista

Kevään ihme