Sähköpostiosoitteeni on liuhtarinportti at gmail.com

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *

perjantai 24. kesäkuuta 2022

Lempeätä mittumaaria!

 

Juhannusaaton aamu. Koirat rauhoittuivat vielä jatko-unille sänkyni viereen, pikkukoirakin. Musta koira, joka on kuin ihmisen mieli, on ollut unikaverini koko viikon. Rapsutuksia ja varpaitten nuoluja, matot kasassa tuon tuostakin. Ikkuna on ollut raollaan koko yön. Uskallan pitää auki, kun en ole yksin. On raikas aamu, lämmin tuuli.
Monenlaista säpinää on viikkoon mahtunut. Ensi kertaa menin paikalliseen terveyskeskuksen neuvontaan täältä muuttoni jälkeen, kun tuntui että tulehdus ei ollut parantunut. Ja kas ihmettä: -Joo minä laitan lähetteen, mene vain tuonne labraan. Ja seuraavana päivänä samassa paikassa: On selvä tulos, minä haen lääkäriltä reseptin. Kun päästiin apteekkiin, resepti oli odottamassa. Olin luullut, etten kovin helposti saisi apua täällä. Eikä maksanut mitään. Vanhastaan muistan, että neuvontaan meno toimii paremmin kuin puhelut. Nyt sulfa, uusi lääke minulle, tekee useanlaisia vaikutuksiaan, toivottavasti tehoaa. 
Kesän korkea aika. Vielä torppa ruohonleikkuulla, mattojen tuuletuksella ja karvojen siivouksella pyhäiseen kuntoon. Pöydälle pellavaliina ja lupiinikimppu. Koiranputkipellot, pihan  kukkivat pensaat, valo maksimissaan. Mittumaari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ihme